Értékbecslés tudnivalók

Értékbecslés tudnivalók

Valaminek az értéke különösen fontos, pláne, ha egy ingatlanról van szó, amit el szeretnénk adni.

Akár milliók is múlhatnak rajta, hogy az adott ház vagy lakás megfelelően be van-e árazva, és valószínűleg Ön sem szeretne kevesebbet kapni annál, amennyit valójában megér.

Csakhogy akinek nincs gyakorlata az ingatlanügyekben, illetve nem tudja, mi alapján lehet meghatározni az értékét, könnyedén beleeshet a saját csapdájába, és túl alacsony áron hirdeti meg, hátrányt okozva saját magának.

Hogyan kerülhető hát el, hogy Ön is ilyen helyzetbe hozza magát, és a végén rosszabbul járjon az adásvétellel, vagy éppen a hitelfelvétellel?

A megoldás a szakszerű értékbecslés, mellyel pontosan belőhető, hogy jelenleg mennyit ér a szóban forgó ingatlan!

És van egy remek hírünk: e feladatot is ránk bízhatja bárhol az országban, és biztos lehet benne, hogy az eredmény hiteles és a valóságot tükröző lesz!

Bízza a dolgot a profikra!

Egy ingatlan nem mondható éppen filléres tételnek, ezt valószínűleg Ön is belátja.

Csakhogy sokan úgy gondolják, hogy pontosan tudják, mennyit is ér a házuk, lakásuk, nem kívánnak szakértőt bevonni a dologba, hiszen az csak fölösleges pénzkidobás, meghirdetik bármiféle hozzáértő felmérés és becslés nélkül.

Ezután jön a kellemetlen meglepetés, hogy az ingatlan nem kel el, és ha vannak is érdeklődők, akkor a megtekintés után soha többé nem jelentkeznek.

Kifejezetten eltántorító hatása van ugyanis, ha a potenciális vásárló nem azzal szembesül a helyszínen, amit a leírásban olvasott, kiváltképp, ha konyít is egy keveset az ingatlanokhoz.

Mindez elkerülhető, ha ránk bízza a felbecslést, hiszen kiérkező szakemberünk pontosan tudja, mik azok a sarkalatos pontok, paraméterek, melyek alapján felmérhető a lakás állapota, és ez alapján az értéke.

Így Ön sem fogja hiába várni az érdeklődőket, és a leendő vevő is tudja, mit kap a pénzéért!

Megvannak a jól bevált módszereink

Megvannak a jól bevált módszereink

Legyen szó akár adásvételről, akár hitelkérelemről, a mi módszereinkben megbízhat, nem véletlenül kaptuk meg a megfelelő engedélyeket, hitelesítést.

Több eljárást is alkalmazunk annak érdekében, hogy Ön a legpontosabb eredményt kaphassa:

  • az összehasonlító értékbecslést,
  • a hozamszámítást,
  • illetve a nettó pótlási költségen alapuló számítást.

Ezekről bővebben a vonatkozó cikkünkben tájékozódhat, ha részletesebben is érdekelnék.

Munkánk részét képezi továbbá az alapos helyszíni vizsgálat, adatgyűjtés, és a központban az elemzés.

Az egész országot átszövő szakértői hálózatunknak köszönhetően pedig a folyamat gyors és zökkenőmentes, hogy Ön minél hamarabb hozzájuthasson a hiteles értékbecsléséhez, melyet mind az ingatlanértékesítők, mind pedig a bankok, pénzintézetek elfogadnak.

Rendelje meg értékbecslési szolgáltatásunkat mielőbb!

Annak érdekében, hogy Önnek ne kelljen fölösleges köröket futnia, ne rekedjen meg az ügyintézés akár hetekre, érdemes mielőbb felvennie velünk a kapcsolatot, és megrendelnie profi értékbecslési szolgáltatásunkat.

Nincs más teendője, mint felkeresni minket, vagy kitöltenie a megrendelőlapot oldalunkon, és megadnia a kért információkat.

Mi pedig az egyeztetett időpontban kiküldjük felmérő szakemberünket, aki a begyűjtött adatokat továbbítja nekünk, így a központban elvégezhetjük a kellő számításokat, és kiállíthatjuk Önnek az értékbecslést a teljes dokumentációval.

Bizony, nálunk nem csak egy fél oldalnyi szöveget és egy összeget fog eredményként kapni, hanem egy komoly, több oldalas dokumentumot, mely alátámasztja számításaink eredményét!

Lépjen hát kapcsolatba velünk mielőbb, és végeztesse el a szakszerű értékbecslést velünk!

Megrendelés

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Számolja ki: 1 plusz 4

Milyen dokumentumok szükségesek az értékbecsléshez?

Milyen dokumentumok szükségesek az értékbecsléshez?

Egy ház vagy ingatlan értékét sosem könnyű pontosan megbecsülni, hiszen számos tényező hathat rá pozitívan vagy negatívan. Nem véletlen, hogy akik ilyesmivel foglalkoznak, azoknak komoly tapasztalatra és folyamatosan frissülő ismeretekre van szükségük, hiszen senki sem szeretné, hogy hiba történjen a számításkor.


Mitől függ egy ingatlan értéke, és mi befolyásolja?

Mitől függ egy ingatlan értéke, és mi befolyásolja?

Bárhogyan is nézzük, egy ingatlan mindenképpen értéket képvisel, ha nem is mindegyik ugyanakkora mértékben. De még mindig érvényes, hogy egy ház vagy lakás az egyik leginkább értékálló, sőt, sok esetben értéknövelő befektetés.


A 3 fő értékbecslési módszer, és amit tudni érdemes róluk

A 3 fő értékbecslési módszer, és amit tudni érdemes róluk

Mikor egy ingatlan értékét kell megállapítani, az sosem egyszerű feladat. Egész sornyi tényezőt kell figyelembe venni, melyek megléte vagy éppen a hiánya képes markánsan befolyásolni az adott ház vagy lakás pénzben kifejezhető értékét – és ezek némelyike egy laikusnak talán eszébe sem jut.


Az értékbecslést követően milyen dokumentumokat fog kapni tőlünk?

Az értékbecslést követően milyen dokumentumokat fog kapni tőlünk?

Ha értékbecslés után érdeklődik, akkor minden valószínűség szerint Önben is felmerül a kérdés: milyen dokumentumokat fog a végén kézhez kapni? Lesz-e egyáltalán valamilyen kézzel fogható bizonyítéka annak, hogy elvégeztük Önnél a munkánkat, illetve igazolni tudja-e majd valamivel, hogy a mi hivatalos véleményünk szerint mennyit ér a vizsgált ingatlan?


Értékbecslés ára – biztosan érdemes az olcsót választani?

Értékbecslés ára – biztosan érdemes az olcsót választani?

Egy ingatlan eladása nem olyan esemény, ami a legtöbbünknek mindennapos, ezért is jöhet jól hozzá a szakszerű segítség, például értékbecslés formájában. Senkitől sem elvárható, hogy folyamatosan kísérje figyelemmel az ingatlanpiac aktuális változásait, illetve legyen tisztában az értékemelő és csökkentő tényezőkkel.


Energetikai tanúsítvány tudnivalók

Mi valójában az energetikai tanúsítvány, miért fontos, hogy elkészüljön, és miért célszerű a megfelelő céggel elkészíttetni? Íme, pár tudnivaló a tanúsítványról!

Energetikai tanúsítás menete

Hogyan zajlik egy energetikai tanúsítás kiállítása? Mik a folyamat egyes állomásai, lépései? Ki lehet hagyni valamit? Tudjon meg Ön is többet a tanúsítás menetéről!

Értékbecslés tudnivalók

Szakszerű értékbecslésre szükség lehet nem csak ingatlan adásvételénél, hanem banki ügyintézésnél, hitelkérelemnél is. Tudjon meg többet, és bízza ránk a feladatot!

Energetikai besorolások

A tanúsítás során minden ingatlan kap egy energetikai besorolást JJ-től AA++-ig. Ha Önt érdekli, miért hasznosak ezek és melyik mit jelent, most ezt is megtudhatja!

Ingatlan adásvétel tippek

Az ingatlan adásvétel egy sokszor hosszadalmas és bonyolult folyamat, főleg akkor, ha nincs meg a megfelelő alap tudás hozzá. Ezen szeretnénk segíteni cikkeinkkel!

Energetikai tippek

Egy ingatlan energetikai korszerűsége nagyban befolyásolja annak az értékét. Ha Önt is érdekli, hogyan növelhető ez az érték, olvasson utána vonatkozó írásainkban!

Hírek

Minden iparágban történhetnek olykor változások belső, vagy állami, hatósági hatásra, melyek jelentősen befolyásolják azt. Tájékozódjon híreinkből az újdonságokról!

Hőkamerás mérés ára és menete

Hőkamerás diagnosztikai felmérést Budapesten, Fejér megyében, Zala megyében és Vas megyében vállalunk.