Az értékbecslést követően milyen dokumentumokat fog kapni tőlünk?

Az értékbecslést követően milyen dokumentumokat fog kapni tőlünk?

Ha értékbecslés után érdeklődik, akkor minden valószínűség szerint Önben is felmerül a kérdés: milyen dokumentumokat fog a végén kézhez kapni?

Lesz-e egyáltalán valamilyen kézzel fogható bizonyítéka annak, hogy elvégeztük Önnél a munkánkat, illetve igazolni tudja-e majd valamivel, hogy a mi hivatalos véleményünk szerint mennyit ér a vizsgált ingatlan?

Természetesen érthető ez az aggodalom, hiszen Ön fizet a mi szolgáltatásunkért, és természetes, hogy valamit vár is érte, mi pedig igyekszünk ennek eleget tenni.

Részünkről még félmunkának sem igen lenne nevezhető, ha az adatok begyűjtése és kiértékelése után egyszerűen felhívnánk Önt, és telefonon mondanánk egy összeget.

Az ilyesmi abszolút szakmaiatlan és szabálytalan lenne, ez pedig teljesen ellentétes azzal, amit mi képviselünk.

Így hát, most elmondjuk, mi mindent fog tőlünk kapni, ha velünk végezteti el az ingatlana értékbecslését!

Fontos kiindulási pont: az alaprajz

Fontos kiindulási pont: az alaprajz

Nem ritka eset, hogy egy háznak vagy lakásnak, vagy nincs meg az alaprajza, vagy nem a tulajdonosnál van, és ez valamennyi plusz munkát jelent.

Természetesen nem arra kell gondolni, hogy ezért további jelentős összeget fogunk Öntől elkérni; ez csupán annyit jelent, hogy a munkatársunk mérései alapján készítünk egy hozzávetőleges rajzot.

Ez nem olyan lesz, mint amit egy építésztől várna az ember, mi egy program segítségével rajzoljuk újra az ingatlan alaprajzát, mivel az értékbecsléshez erre is szükségünk van.

Ebből kalkuláljuk ki az alapterületet, a szobák méretét, elrendezését, és jelezzük rajta, hogy mi milyen célt szolgál.

Ezt az alaprajzot is mellékeljük az értékbecsléshez, valamint az általunk készített helyszíni fotókat is, melyeket aztán Ön akár egy ingatlanhirdetéshez is felhasználhat.

Térképmásolat

Térképmásolat

Értékbecslés során a földhivatalnál elérhető térképmásolat is egy lényeges dokumentum, első körben meg is kérünk minden hozzánk fordulót, hogy készüljön vele.

De érthető, hogy nem mindenki tudja beszerezni, mert mondjuk nincs lehetősége eljutni a hivatalba, vagy nincs folyamatos internet hozzáférése, netán fogalma sincs, hogy hogyan és hol járjon utána.

Ilyenkor Ön jelezheti ezt nekünk, és kérheti, hogy mi töltsük le, járjunk utána, mivel sokkal otthonosabban mozgunk az ilyesmiben – bár előfordulhat, hogy ez valamennyit lassít az egész folyamaton.

De függetlenül attól, hogy Ön szerzi-e be, vagy mi, az értékbecslés mellé ezt a hivatalos térképmásolatot is mellékeljük, ez is hozzá tartozik a dokumentumcsomaghoz.

És természetesen maga az értékbecslés

És természetesen maga az értékbecslés

Az általunk készített hivatalos értékbecslés egy olyan dokumentum, ami szinte minden felmerülő igénynek és kritériumnak megfelel.

Szerepelnek benne az ingatlan alap adatai, az általunk mért méretek, alapterületek, falvastagságok, anyagok, állapot, stb.

Ezen felül a számításainkat és azok eredményeit is beleírjuk, hogy az Ön számára egyértelmű legyen, miért értékeltük annyira a házát, amennyire.

A végleges értékbecslést a mellékletekkel (alaprajz, fotók, térképmásolat) el tudjuk juttatni Önnek elektronikusan, vagy papíron, postai úton.

Az előbbinek az az előnye, hogy nem sérülékeny, és adott esetben bármikor kinyomtathatja magának, de akár egy adathordozón is tárolhatja.

Az azonban mindkét formára igaz, hogy bármilyen ügylethez is van Önnek szüksége az általunk készített értékbecslésre, amit tőlünk kap, az bármelyik banknál, intézetnél megállja a helyét.

Rendelje meg tőlünk az értékbecslést még ma!

Rendelje meg tőlünk az értékbecslést még ma!

Országos lefedettségű szakértői hálózatunk és extra gyors ügyintézésünk garantálja, hogy sem az idő, sem pedig a távolság nem lehet akadálya az értékbecslésnek.

Keressen minket akár városból, akár faluról, mi bárhová kimegyünk, és elvégezzük a szükséges méréseket, dokumentációt.

Csak vegye fel velünk a kapcsolatot emailben, telefonon vagy az űrlapunkon keresztül, és mi a lehető leggyorsabban reagálunk, tájékoztatjuk Önt a részletekről!

Készíttesse értékbecslését velünk, és mi garantáljuk, hogy nem bánja meg!

Kérje szakértő értékbecslőink segítségét most!

Hívjon minket, vagy kérjen tőlünk visszahívást minél előbb, mi pedig a lehető leggyorsabb, legpontosabb értékbecslést készítjük el Önnek!

Milliókat lehet veszíteni egy rosszul felbecsült ingatlan kapcsán, arról nem is beszélve, hogy az eladás folyamatát is nagyban lassíthatják a rosszul megállapított árak.

Bízza profikra az értékbecslést, és nem lesznek ilyen problémái!

Várjuk megkeresését!

Megrendelés

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Adja össze: 7 és 1

Milyen dokumentumok szükségesek az értékbecsléshez?

Milyen dokumentumok szükségesek az értékbecsléshez?

Egy ház vagy ingatlan értékét sosem könnyű pontosan megbecsülni, hiszen számos tényező hathat rá pozitívan vagy negatívan. Nem véletlen, hogy akik ilyesmivel foglalkoznak, azoknak komoly tapasztalatra és folyamatosan frissülő ismeretekre van szükségük, hiszen senki sem szeretné, hogy hiba történjen a számításkor.


Mitől függ egy ingatlan értéke, és mi befolyásolja?

Mitől függ egy ingatlan értéke, és mi befolyásolja?

Bárhogyan is nézzük, egy ingatlan mindenképpen értéket képvisel, ha nem is mindegyik ugyanakkora mértékben. De még mindig érvényes, hogy egy ház vagy lakás az egyik leginkább értékálló, sőt, sok esetben értéknövelő befektetés.


A 3 fő értékbecslési módszer, és amit tudni érdemes róluk

A 3 fő értékbecslési módszer, és amit tudni érdemes róluk

Mikor egy ingatlan értékét kell megállapítani, az sosem egyszerű feladat. Egész sornyi tényezőt kell figyelembe venni, melyek megléte vagy éppen a hiánya képes markánsan befolyásolni az adott ház vagy lakás pénzben kifejezhető értékét – és ezek némelyike egy laikusnak talán eszébe sem jut.


Az értékbecslést követően milyen dokumentumokat fog kapni tőlünk?

Az értékbecslést követően milyen dokumentumokat fog kapni tőlünk?

Ha értékbecslés után érdeklődik, akkor minden valószínűség szerint Önben is felmerül a kérdés: milyen dokumentumokat fog a végén kézhez kapni? Lesz-e egyáltalán valamilyen kézzel fogható bizonyítéka annak, hogy elvégeztük Önnél a munkánkat, illetve igazolni tudja-e majd valamivel, hogy a mi hivatalos véleményünk szerint mennyit ér a vizsgált ingatlan?


Értékbecslés ára – biztosan érdemes az olcsót választani?

Értékbecslés ára – biztosan érdemes az olcsót választani?

Egy ingatlan eladása nem olyan esemény, ami a legtöbbünknek mindennapos, ezért is jöhet jól hozzá a szakszerű segítség, például értékbecslés formájában. Senkitől sem elvárható, hogy folyamatosan kísérje figyelemmel az ingatlanpiac aktuális változásait, illetve legyen tisztában az értékemelő és csökkentő tényezőkkel.


Energetikai tanúsítvány tudnivalók

Mi valójában az energetikai tanúsítvány, miért fontos, hogy elkészüljön, és miért célszerű a megfelelő céggel elkészíttetni? Íme, pár tudnivaló a tanúsítványról!

Energetikai tanúsítás menete

Hogyan zajlik egy energetikai tanúsítás kiállítása? Mik a folyamat egyes állomásai, lépései? Ki lehet hagyni valamit? Tudjon meg Ön is többet a tanúsítás menetéről!

Értékbecslés tudnivalók

Szakszerű értékbecslésre szükség lehet nem csak ingatlan adásvételénél, hanem banki ügyintézésnél, hitelkérelemnél is. Tudjon meg többet, és bízza ránk a feladatot!

Energetikai besorolások

A tanúsítás során minden ingatlan kap egy energetikai besorolást JJ-től AA++-ig. Ha Önt érdekli, miért hasznosak ezek és melyik mit jelent, most ezt is megtudhatja!

Ingatlan adásvétel tippek

Az ingatlan adásvétel egy sokszor hosszadalmas és bonyolult folyamat, főleg akkor, ha nincs meg a megfelelő alap tudás hozzá. Ezen szeretnénk segíteni cikkeinkkel!

Energetikai tippek

Egy ingatlan energetikai korszerűsége nagyban befolyásolja annak az értékét. Ha Önt is érdekli, hogyan növelhető ez az érték, olvasson utána vonatkozó írásainkban!

Hírek

Minden iparágban történhetnek olykor változások belső, vagy állami, hatósági hatásra, melyek jelentősen befolyásolják azt. Tájékozódjon híreinkből az újdonságokról!

Hőkamerás mérés ára és menete

Hőkamerás diagnosztikai felmérést Budapesten, Fejér megyében, Zala megyében és Vas megyében vállalunk.