Milyen a jó energetikai tanúsító?

Milyen a jó energetikai tanúsító?

Bármilyen munkát, akármilyen feladatot el lehet végezni jól és rosszul is, bármelyik szakmát lehet szakszerűen, alázattal, és trehány módon is űzni.

Lehet, hogy elsőre olcsóbbnak tűnik egy „nem hivatalos” szolgáltatás, de egyáltalán nem biztos, hogy megéri, hiszen, ami elsőre kevesebbe kerül, sokszor hosszú távon drágábbnak bizonyul.

Egy összecsapott, nem megfelelően elvégzett munkafolyamat újabb javítást, korrigálást igényel, ez pedig, nem meglepő módon, az energetikai tanúsítás esetén sincs másképp!

A mi szakmánkban is vannak felelőtlen, nemtörődöm szolgáltatók, akik a valóságtól elrugaszkodott eredményeket hoznak le, netán érvénytelen tanúsítványt állítanak ki.

De mégis mi alapján lehet eldönteni, hogy egy tanúsító megfelelő munkát végez-e?

A hozzáállás önmagában bizonyító erejű

Mindannyiunk számára ismerős lehet az érzés, mikor egy felbérelt, megbízott szakember láthatóan csak félvállról veszi a dolgot, kitér a kérdések elől, mutyizik, sőt, akár még velünk is hajlamos foghegyről kommunikálni.

Az ilyesmi rettentően bosszantó tud lenni, hiszen mi vagyunk a megrendelők, tőlünk fogja kapni a pénzt, ami a bevételét, a megélhetési forrását jelenti.

Arról nem is beszélve, hogy sokan a számlaadást is csak hírből ismerik, és ez akár nekünk is kellemetlenséget okozhat a későbbiekben.

Ha egy energetikai tanúsító esetén azt tapasztaljuk, hogy kevés információt közöl, esetleg nem veszi a fáradságot, hogy kellőképpen megértesse érdeklődőivel, ügyfeleivel a folyamatot, az már gyanús lehet.

Aki a szakzsargon ködébe burkolózva közöl ferdített adatokat, féligazságokat, attól szolgáltatás szintjén se várjunk sokat.

És mi a helyzet a terepmunkával, jelen esetben a helyszíni felméréssel?

Ahol azt látja, hogy pusztán egy táblázat, vagy ív kitöltésével megszerezheti az energetikai tanúsítványt, azt az oldalt, tanúsítót messzire kerülje el, hiszen ez nem csak szakmaiatlan, de illegális is!

A jó energetikai tanúsító egyértelmű és átlátható

A jó energetikai tanúsító egyértelmű és átlátható

Az őszinteség és az érthetőség mindig is értékesebb és imponálóbb lesz, mint a ferdítés, sumákolás – többek között ez a mi egyik alapelvünk.

Ha azt tapasztalja, hogy a felkeresett energetikai tanúsító nem elég, hogy hetet-havat összehord olyan nyelvezetben, ami az Ön számára érthetetlen, de a helyszínre érve mindenféle műszerekkel és eszközökkel hókuszpókuszol, az nem sok jót sejtet.

Energetikai tanúsítás kiállításához szükséges helyszíni felméréskor egy jó szakembernek nincs szüksége többre, mint egy mérőszalagra, esetleg egy lézeres távolságmérőre, íróeszközre a kitöltendő dokumentumokhoz, és a két éles szemére.

Mindössze ennyi is elegendő ahhoz, hogy elég adatot gyűjtsünk egy tökéletesen hiteles, 10 évig érvényes energia tanúsítványhoz.

Ha többet is megtudna a helyszíni felmérésről, olvassa el erről szóló cikkünket

Forduljon a legjobb energetikai szakértőkhöz!

Mindezzel nem másokat szeretnénk rossz színben feltűntetni, csupán arra próbálunk rávilágítani, hogy nem árt óvatosnak lenni.

Az energetikában eltöltött éveink mellett az egész országra kiterjedő szakértői hálózatunk is azt a célt szolgálja, hogy Önnek ne kelljen heteket, vagy akár egy egész hónapot várnia az energetikai tanúsítására, és emiatt késleltetnie az ingatlan adásvételét.

Minden lépést egyeztetünk Önnel, mindenről alapos tájékoztatást nyújtunk, és természetesen bárhová elmegyünk, ahová csak hív minket.

Mi több, ha Önnek extra sürgősen van szüksége a tanúsításra, akkor 24, de akár 12 órán belül is kiállítjuk!

Töltse ki megrendelő ívünket vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az energetikai tanúsítvány hiánya ne állhasson az ingatlana eladásának útjába!

Hívjon minket, mi pedig villámgyorsan elkészítjük energetikai tanúsítványát!

Keressen minket telefonon, vagy kérjen tőlünk visszahívást, hogy minél hamarabb neki tudjunk állni a tanúsításnak!

Nem érdemes napokat, heteket várni ezzel, hiszen az ingatlan eladásához erre mindenképp szükség van – elkészíteni pedig egy profi csapat mellett rendkívül egyszerű.

Minden munkánkra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk, tehát ha nem azt kapta, amit szeretett volna, csak jelezze nekünk, mi pedig visszatérítjük a tanúsítvány díját.

A célunk az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatással, amit nyújtunk nekik – keressen minket, és tapasztalja meg ezt Ön is!

Megrendelés

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.