Energetikai tanúsítvány kalkulátor – vehetjük az eredményt hivatalosnak?

Energetikai tanúsítvány kalkulátor – vehetjük az eredményt hivatalosnak?

Kalkulátorokkal számtalan helyen lehet találkozni, például biztosítóknál, bankoknál, kivitelezőknél, és nem meglepő módon az energetikai tanúsítóknál is.

Ez nem véletlen, hiszen napjainkban a gyors, sőt, sok esetben instant megoldások korát éljük, amikor mindenki mindent azonnal akar – legyen szó akár online, akár fizikai dolgokról.

Ön megad pár adatot a kellő helyen, és a weboldal automatikusan kiad azokból egy eredményt – ám ha jobban megnézi, szinte mindenhol fel van valamilyen formában tüntetve, hogy ez nem minősül sem valós értéknek, sem ajánlattételnek.

Vagyis az ilyen kalkulátorok, bár a gyors tájékozódás ígéretével kecsegtetnek, valójában hasznuk nem sok van, hiszen jelentősen eltérhetnek a valós összegektől és eredményektől.

De hát nekünk is van kalkulátorunk – akkor ez nem több képmutatásnál?

Most pontosan az ilyen tévedések elkerülése érdekében szeretnénk tisztázni pár dolgot, és megmutatni, mire használható valójában egy ilyen alkalmazás!

Hogyan működnek a kalkulátorok, például a miénk?

Ezek a különböző kalkulátorok működhetnek akár online, vagy, ahogy a miénk is, egy letölthető táblázat formájában.

Ahogy arról már szó volt, különböző adatokat kell Önnek megadnia, és a program ezek alapján ad ki egy eredményt.

Nálunk a következőkre lesz szükség:

 • az ingatlan típusa (lakás, családi ház),
 • a fűtött alapterület,
 • a belmagasság,
 • az építés éve,
 • a falazat típusa,
 • a hőszigetelés vastagsága,
 • a nyílászárók beépítési éve,
 • a padló típusa (talajon fekvő, alápincézett, stb.),
 • a födém típusa,
 • a fűtésrendszer és vízmelegítő fajtája,
 • illetve, hogy az ingatlan hasznosít-e megújuló energiát.

Ezekből fog Ön egy hozzávetőleges energia besorolást kapni, ám ezt semmiképpen se értelmezze kész tényként!

Egy ilyen kalkulátor tényleg csak elnagyolt eredményt fog adni, soha nem fogja kiváltani a tényleges, szakértő által végzett helyszíni felmérést, csupán támpontot ad.

Miért fontos a helyszíni felmérés?

Miért fontos a helyszíni felmérés?

Ha egy kalkulátort mindenre fel szeretnénk készíteni, amit számításba kell venni energetikai felméréskor, akkor a jelenlegi hosszának többszöröse lenne – ha egyáltalán lehetséges lenne.

De egy képzett és tapasztalt munkatárs olyasmit is meglát, ami talán még Önnek sem tűnt fel, és befolyásoló erővel bírhat a besorolásra (akár pozitív, akár negatív irányba).

Ráadásul a sok rögzített adat, kép, alaprajz annyi információt jelent, amit csak a központunkban dolgozható fel a megfelelő eszközökkel, és Ön csak így kaphat hiteles, a valóságnak megfelelő, alapos energetikai tanúsítást.

Ha pedig olyan céggel találkozik, ahol felmérés nélkül, kalkulátor alapján is kiállítják Önnek a tanúsítványt, azt jobb, ha el is felejti, hiszen ez teljességgel szabálytalan.

Igényelje szolgáltatásunkat bárhol az országban!

Ha ténylegesen használható, érvényes és hiteles energetikai tanúsítványt szeretne akár ingatlan adásvételhez, bérbeadáshoz vagy akár egy otthonfejlesztési pályázathoz, jobbat nem is találhatna nálunk!

Szakértőink az ország bármely településére kimennek elvégezni a helyszíni felmérést, hogy Ön tényleg alapos és a valóságot tükröző tanúsítást kaphasson a pénzéért.

Legyen szó akár lakásról, vagy családi házról, ránk minden esetben számíthat!

Sőt, sürgős esetben 24, de akár 12 órán belül is kiállítjuk Önnek az energetikai tanúsítást, nehogy emiatt késsen vagy ússzon el egy lehetősége.

Kérjen ajánlatot vagy lépjen velünk kapcsolatba mielőbb, és ismerje meg a részleteket!

Hívjon minket, mi pedig villámgyorsan elkészítjük energetikai tanúsítványát!

Keressen minket telefonon, vagy kérjen tőlünk visszahívást, hogy minél hamarabb neki tudjunk állni a tanúsításnak!

Nem érdemes napokat, heteket várni ezzel, hiszen az ingatlan eladásához erre mindenképp szükség van – elkészíteni pedig egy profi csapat mellett rendkívül egyszerű.

Minden munkánkra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk, tehát ha nem azt kapta, amit szeretett volna, csak jelezze nekünk, mi pedig visszatérítjük a tanúsítvány díját.

A célunk az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatással, amit nyújtunk nekik – keressen minket, és tapasztalja meg ezt Ön is!

Megrendelés

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.