Meginterjúvolt minket az Atomerőmű magazin, olvassa el Ön is!

Meginterjúvolt minket az Atomerőmű magazin, olvassa el Ön is!

Mindig megtiszteltetés, amikor felfigyelnek az ember munkásságára, különösen akkor, ha ezt egy neves szaklap teszi.

Így történt, hogy megkeresett minket az Atomerőmű magazin újságírója, és interjút készített kollégánkkal energiahatékonyságról, energetikai besorolásról és a cégünk működéséről.

Ilyen módon azok is betekintést nyerhetnek az energetikai felmérés és tanúsítás világába, akik pillanatnyilag nem keresnek ilyesmit, vagy nem olvasnak rendszeresen a miénkhez hasonló blogokat.

De az új információ mindig hasznos, és így már nyomtatásban is elmondhattuk, hogyan dolgozunk, mit miért csinálunk, és hogyan segíthetjük elő akár az Ön ügyét is szakértelmünkkel!

Atomerőmű magazin – több mint 40 éve az energia világában

Ha esetleg Ön sem hallott még az Atomerőmű magazinról, ne csüggedjen, hiszen a tematikus szaklapok már csak ilyenek.

Az viszont akár meglepő információ is lehet, hogy ez az újság nem éppen egy friss kezdeményezés, hiszen 1978 óta folyamatosan nyomtatják!

A folyóirat üzemi lapként kezdte „Atomerőmű építői” címen, később Paksi Atomerőműként folytatták, majd 1990-től kezdve már a ma is ismert elnevezéssel publikáltak tovább.

Atomerőmű magazin – több mint 40 éve az energia világában

Azonban a lap ma már jóval több, mint csupán az MVM Paksi Atomerőmű dolgozói hírlapja, 2016 szeptemberében komoly modernizáláson esett át, és napjainkra egy átfogó ismeretterjesztő- és életmód magazinná avanzsált, mely 36 000 példányban jelenik meg havonta.

Kiemelt témáik között találjuk (értelemszerűen) az atomenergiát és az azzal kapcsolatos tech-híreket, közéleti és kulturális beszámolókat, klímaváltozással és megújuló energiával foglalkozó cikkeket, és persze az energetikával kapcsolatos írásokat is.

És mivel minket az utóbbi három téma erősen érint, így bőven volt miről beszélgetünk.

Mire volt kíváncsi a magazin?

Mire volt kíváncsi a magazin?

Mivel az energiafelhasználás és a tudatos életmód, illetve az ingatlanokkal kapcsolatos fejlesztések szorosan összefüggenek, így érthető, ha egy ilyen kiadvány olvasótáborát érdekli egy energetikai tanúsítással, felméréssel foglalkozó cég tevékenysége, tanácsai.

Mi is szívügyünkként kezeljük az energiatudatosságot és a megújulók használatát, valamint a környezetre való odafigyelést, így a válaszok szinte adták magukat.

Mi több, emiatt külön örültünk a megkeresésnek, hiszen így a saját felületünkön és ügyfeleinken kívül, nyomtatott formában is eljuttathattunk információkat az olvasókhoz!

Ha Önt is érdeklik az olyan témakörök, mint például

  • a megújuló energia felhasználásával kapcsolatos szabályozások,
  • a magyarországi ingatlanok állapota,
  • a besorolásokkal kapcsolatos érdekességek, információk,
  • netán a saját otthonának energiahatékonyabbá tétele, energetikai állapotának javítása,

akkor mindenképpen olvassa el a kollégánkkal, Váradiné Bedő Csillával készült interjút az újságban!

Itt lapozhatja át online formában, innen pedig le is töltheti a kiadványt!

Készíttesse Ön is velünk energetikai tanúsítványát!

Önnek egy hiteles, minden követelménynek megfelelő energetikai tanúsításra van szüksége, mert éppen ingatlan adásvétel előtt áll, bérbe adna, vagy pályázaton igényelne támogatást?

Mi több, sürgősen hozzá kellene jutnia a dokumentumhoz?

Akkor a lehető legjobbhoz fordult, hiszen mi pontosan ezt kínáljuk Önnek, szerte az országban!

Felmérő munkatársainknak köszönhetően Magyarországon bárhová házhoz tudunk menni elvégezni a szükséges méréseket, és gyors adatátvitelünknek és ügyintézésünknek köszönhetően Ön 24, de akár 12 órán belül is hozzájuthat a tanúsítás HET számához, ami az ügyintézéshez kell!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy töltse ki a megrendelőlapot, és készíttesse tanúsítását velünk!

Megrendelés

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.