Meginterjúvolt minket az Atomerőmű magazin, olvassa el Ön is!

Meginterjúvolt minket az Atomerőmű magazin, olvassa el Ön is!

Mindig megtiszteltetés, amikor felfigyelnek az ember munkásságára, különösen akkor, ha ezt egy neves szaklap teszi.

Így történt, hogy megkeresett minket az Atomerőmű magazin újságírója, és interjút készített kollégánkkal energiahatékonyságról, energetikai besorolásról és a cégünk működéséről.

Ilyen módon azok is betekintést nyerhetnek az energetikai felmérés és tanúsítás világába, akik pillanatnyilag nem keresnek ilyesmit, vagy nem olvasnak rendszeresen a miénkhez hasonló blogokat.

De az új információ mindig hasznos, és így már nyomtatásban is elmondhattuk, hogyan dolgozunk, mit miért csinálunk, és hogyan segíthetjük elő akár az Ön ügyét is szakértelmünkkel!

Atomerőmű magazin – több mint 40 éve az energia világában

Ha esetleg Ön sem hallott még az Atomerőmű magazinról, ne csüggedjen, hiszen a tematikus szaklapok már csak ilyenek.

Az viszont akár meglepő információ is lehet, hogy ez az újság nem éppen egy friss kezdeményezés, hiszen 1978 óta folyamatosan nyomtatják!

A folyóirat üzemi lapként kezdte „Atomerőmű építői” címen, később Paksi Atomerőműként folytatták, majd 1990-től kezdve már a ma is ismert elnevezéssel publikáltak tovább.

Atomerőmű magazin – több mint 40 éve az energia világában

Azonban a lap ma már jóval több, mint csupán az MVM Paksi Atomerőmű dolgozói hírlapja, 2016 szeptemberében komoly modernizáláson esett át, és napjainkra egy átfogó ismeretterjesztő- és életmód magazinná avanzsált, mely 36 000 példányban jelenik meg havonta.

Kiemelt témáik között találjuk (értelemszerűen) az atomenergiát és az azzal kapcsolatos tech-híreket, közéleti és kulturális beszámolókat, klímaváltozással és megújuló energiával foglalkozó cikkeket, és persze az energetikával kapcsolatos írásokat is.

És mivel minket az utóbbi három téma erősen érint, így bőven volt miről beszélgetünk.

Mire volt kíváncsi a magazin?

Mire volt kíváncsi a magazin?

Mivel az energiafelhasználás és a tudatos életmód, illetve az ingatlanokkal kapcsolatos fejlesztések szorosan összefüggenek, így érthető, ha egy ilyen kiadvány olvasótáborát érdekli egy energetikai tanúsítással, felméréssel foglalkozó cég tevékenysége, tanácsai.

Mi is szívügyünkként kezeljük az energiatudatosságot és a megújulók használatát, valamint a környezetre való odafigyelést, így a válaszok szinte adták magukat.

Mi több, emiatt külön örültünk a megkeresésnek, hiszen így a saját felületünkön és ügyfeleinken kívül, nyomtatott formában is eljuttathattunk információkat az olvasókhoz!

Ha Önt is érdeklik az olyan témakörök, mint például

  • a megújuló energia felhasználásával kapcsolatos szabályozások,
  • a magyarországi ingatlanok állapota,
  • a besorolásokkal kapcsolatos érdekességek, információk,
  • netán a saját otthonának energiahatékonyabbá tétele, energetikai állapotának javítása,

akkor mindenképpen olvassa el a kollégánkkal, Váradiné Bedő Csillával készült interjút az újságban!

Itt lapozhatja át online formában, innen pedig le is töltheti a kiadványt!

Készíttesse Ön is velünk energetikai tanúsítványát!

Önnek egy hiteles, minden követelménynek megfelelő energetikai tanúsításra van szüksége, mert éppen ingatlan adásvétel előtt áll, bérbe adna, vagy pályázaton igényelne támogatást?

Mi több, sürgősen hozzá kellene jutnia a dokumentumhoz?

Akkor a lehető legjobbhoz fordult, hiszen mi pontosan ezt kínáljuk Önnek, szerte az országban!

Felmérő munkatársainknak köszönhetően Magyarországon bárhová házhoz tudunk menni elvégezni a szükséges méréseket, és gyors adatátvitelünknek és ügyintézésünknek köszönhetően Ön 24, de akár 12 órán belül is hozzájuthat a tanúsítás HET számához, ami az ügyintézéshez kell!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy töltse ki a megrendelőlapot, és készíttesse tanúsítását velünk!

Megrendelés

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Számolja ki: 9 plusz 6

Meginterjúvolt minket az Atomerőmű magazin, olvassa el Ön is!

Meginterjúvolt minket az Atomerőmű magazin, olvassa el Ön is!

Mindig megtiszteltetés, amikor felfigyelnek az ember munkásságára, különösen akkor, ha ezt egy neves szaklap teszi. Így történt, hogy megkeresett minket az Atomerőmű magazin újságírója, és interjút készített kollégánkkal energiahatékonyságról, energetikai besorolásról és a cégünk működéséről.


Energetikai követelmények 2022-ben – mi mindennek kell megfelelni?

Energetikai követelmények 2022-ben – mi mindennek kell megfelelni?

Már 2020-ban bejelentették, hogy új szabályozások lesznek az új ingatlanokat illetően, ebből a legfontosabb az energetikai besorolást érinti, ahhoz köti a használatbavételi engedélyt. Hogy egészen pontosak legyünk: újépítésű ingatlan csak akkor kaphat engedélyt a használatbavételre, ha legalább a BB, azaz „közel nulla energiaigényű” értéket eléri.


Alapterület számítása – hogyan mérjük, és mi számít bele?

Alapterület számítása – hogyan mérjük, és mi számít bele?

Egy ingatlan alapterületének a kiszámítására számos különböző okból lehet szükségünk, például biztosításhoz, adásvételhez, értékbecsléshez, vagy éppen energetikai tanúsításhoz, hogy csak a fontosabbakat említsük.


Megújuló energia pályázat az átlagjövedelem alatt élő háztartásoknak

Megújuló energia pályázat az átlagjövedelem alatt élő háztartásoknak

Komoly érdeklődést keltett széles körben a 2021-ben másodikként elinduló, energetikai fejlesztési célú állami pályázat, mely az átlagjövedelem alatt kereső háztartásokat célozza. Mivel jó ideig semmilyen hasonló lehetőség nem volt, így talán egy kicsit érthető is, hogy az emberek „ki voltak éhezve” az ilyen támogatásokra.


Energetikai tanúsítvány tudnivalók

Mi valójában az energetikai tanúsítvány, miért fontos, hogy elkészüljön, és miért célszerű a megfelelő céggel elkészíttetni? Íme, pár tudnivaló a tanúsítványról!

Energetikai tanúsítás menete

Hogyan zajlik egy energetikai tanúsítás kiállítása? Mik a folyamat egyes állomásai, lépései? Ki lehet hagyni valamit? Tudjon meg Ön is többet a tanúsítás menetéről!

Értékbecslés tudnivalók

Szakszerű értékbecslésre szükség lehet nem csak ingatlan adásvételénél, hanem banki ügyintézésnél, hitelkérelemnél is. Tudjon meg többet, és bízza ránk a feladatot!

Energetikai besorolások

A tanúsítás során minden ingatlan kap egy energetikai besorolást JJ-től AA++-ig. Ha Önt érdekli, miért hasznosak ezek és melyik mit jelent, most ezt is megtudhatja!

Ingatlan adásvétel tippek

Az ingatlan adásvétel egy sokszor hosszadalmas és bonyolult folyamat, főleg akkor, ha nincs meg a megfelelő alap tudás hozzá. Ezen szeretnénk segíteni cikkeinkkel!

Energetikai tippek

Egy ingatlan energetikai korszerűsége nagyban befolyásolja annak az értékét. Ha Önt is érdekli, hogyan növelhető ez az érték, olvasson utána vonatkozó írásainkban!

Hírek

Minden iparágban történhetnek olykor változások belső, vagy állami, hatósági hatásra, melyek jelentősen befolyásolják azt. Tájékozódjon híreinkből az újdonságokról!

Hőkamerás mérés ára és menete

Hőkamerás diagnosztikai felmérést Budapesten, Fejér megyében, Zala megyében és Vas megyében vállalunk.